fingers crossed

ÅÅH jag hoppas jag va snabbare än dej nu Erik... MOHaha

Its time

Idag ska jag hämta snäckorna. Det ska bli spännande att se dom. Aldrig sett albino snäckor irl.
Hade tänkt åka tidigare och ta nån öl innan, men det verkar inte bli av.

Aja, snart är det helg iaf och då fyller Daniel år så då blir det party!
Ikväll när jag kommer hem från Borlänge ska jag äta dom nya cheesburger chipsen och kolla på sex and the city 2. Längtar redan!


test

Följ min blogg med Bloglovin

välkommen tillbaka Mr feelgood

Idag är det en såndär dag då det känns bra att komma hem och få vara själv. Tvätta, torka golvet och pyssla om djuren. Vissa dagar känns det så jävla kämpigt att ens gå hem när man vet att det är tomt och ensamt där. Börjar nästan gråta och får panik vissa dagar. Dom är jobbiga! Men sen kommer dom här då man bara längtar efter att sitta ensam och dricka en kopp te. Eller pyssla lite. Det är en så jävla bra känsla. Har saknat den!

Har åkt spark med hundarna idag. Det va ju inte det lättaste kan jag säga. Helst inte med en barnspark.. Haha.

I morgon ska jag hämta mina albino snäckor :D Har inte skrivit det men hittade ett gäng till ägg som precis har kläckts. Det va precis innan den sista vuxna snäckan dog. Så nu har jag bara ett helt gäng med bäbisar. Men dom blir ju stora dom också. Har en liten känsla av att några av dom nyaste har albino skal. Jag hoppas VERKLIGEN att det är så!

Åhhh!!!

Jag hade precis skrivit ett fint och bra inlägg på datorn. Så försvinner skiten :( åh va ledsen jag blir. Orkar inte skriva om så jag slänger upp det här gnället från mobilen istället..!


Party

Det har varit en bra helg med party. Evertsberg på spelning i fredags med Marie. Det va bra röj. Hon försvann dock ganska snabbt, men jag roade mej med en svinrik polis och lite Opel.
Jimmy fick leka taxi och hämta mej. Fint med vänner som alltid ställer upp!

I morgon är det måndag igen, alltså hur långt som helst till nästa skoj grej. Jäklar, jag måste komma på något att underhålla mej med!
Vill åka till Stockholm men det ser ut som att det får vänta någon vecka :(

Fan förresten Calle, helvete va snygg du är!!


RSS 2.0